Lørdag 19.9.2020 - Uke 38
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Alberto Contador (Tinkoff-Saxo) er ny mann i den røde ledertrøya i Vuelta a Espana etter fjerdeplass på tirsdagens 36,7 kilometer lange tempoetappe.

contador 020914

Halvannen måned etter å ha utgått av Tour de France med et brukket skinnebein ser spanjolen ut til å nærme seg toppformen og sykler mye bedre enn en annen uheldig Tour-helt, Chris Froome (Sky). Briten ble nummer 10 og tapte hele 53 sekunder til rivalen.

Contador profiterte også av at sammenlagtleder Nairo Quintana (Movistar) veltet dramatisk i utforkjøring og tapte mye tid.

Quintana var i gang med å justere den ene pedalen og fikk ikke bremset i tide da han kom frem til en sving. Han traff i høy hastighet et autovern og stupte over styret.

Colombianeren hadde tydeligvis slått seg kraftig, men etter å ha fått summet seg så kom han seg opp på sykkelen igjen, men var allerede på det tidspunktet mer enn to minutter etter Contador.

Den første av to individuelle tempoetapper i årets Vuelta var en kupert affære med et kategori 3-fjell, men stigningen var tross alt ikke verre enn at den tunge tempospesialisten Tony Martin (Omega Pharma-Quick-Step) kunne kjøre inn til bestetid.

Martin var 11 sekunder foran Fabian Cancellara (Trek) og 15 foran lagkameraten Rigoberto Uran (Omega Pharma-Quick-Step).

Quintana trillet i mål på en 82.-plass, mer enn fire minutter etter vinneren.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge