Torsdag 23.5.2019 - Uke 21
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Lars Petter Nordhaug la ned mye arbeid opp den siste bakken, og det la grunnlaget for dobbeltseier til Sky-laget på torsdagens etappe i Paris-Nice.

porte p n 4

Det var stadig rykk og støting opp det siste fjellet mot mål på den 204 kilometer lange fjerde etappen, etter at to ryttere som hadde vært i utbrudd lenge ble innkjørt mot slutten. Da det var igjen seks-sju kilometer å kjøre gikk Nordhaug opp i tet.

Han gjorde en kjempejobb for laget sitt, og etter at Nordhaug var sluttkjørt, overtok Richie Porte og Geraint Thomas. De rykket på den siste kilometeren og sikret dobbeltseier til det britiske laget.

Tredjeplassen gikk til polske den polske verdensmesteren, Michal Kwiatkowski, som beholdt den gule ledertrøya med ett og tre sekunders margin til Sky-rytterne Porte og Thomas.

Danske Jakob Fuglsang kjørte lenge med om etappeseieren, han måtte nøye seg med fjerdeplassen etter at Astana-rytteren var med på å prege avslutningen.

Torsdagens etappe var svært tøff, og rytterne var over fem kategoriserte stigninger. Det var ingen etappe for Alexander Kristoff, som ikke markerte seg i det hele tatt.

Etter Lars Petter Nordhaug var ferdig med innsatsen, tok han det med to og lot seg falle bakover, og han endte til slutt på 47.-plass, 6.12 minutter etter de beste.

Alexander Kristoff kom tappe 23 minutter og 25 sekunder etter vinneren.

Fredag venter en 192,5 kilometer lang etappe fra Saint-Étienne til Rasteau.

Etappen starter med en tøff kategori 1-stigning, og deretter venter ytterligere tre stigninger, dog av en mildere klasse.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge