Torsdag 23.5.2019 - Uke 21
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Som forventet ble det vanskelig for Team Coop-ØsterHus å lage et toppresultat på den avsluttende etappen av Tour du Loir et Cher.

hagen krister cher

Krister Hagen ble beste Coop-ØsterHus-rytter på en 15. plass på den avsluttende 97,5 kilometer lange kriterium-lignende etappe, hvor vinneren som forventet skulle finnes i en større gruppe. Med i forreste gruppe var også Øivind Lukkedal (nr. 17) og Håvard Blikra (nr. 27).

I sammendraget ble Hagen nummer ti og Lukkedal nummer 21, bare tre sekunder bak Hagen. Samlet vinner ble sveitsiske Patrick Schelling.

- Vi går naturligvis alltid etter seier, men både Krister og Øivind har vist god form med gode etappeplasseringer og et stabilt nivå, som gjør at de også er med framme i sammendraget. Samtidig var det gledelig å se Ole André Austevoll tilbake etter sykdom, og Even Rege fikk mange gode løpskilometer i beina etter sin kneskade, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Dessverre var Austevoll involvert i en velt på sisteetappen. Det kostet en tur på sykehuset for sjekk, men umiddelbart er det ingen brudd.
Neste oppgave for Team Coop-ØSterHus er Arno Wallaard Memorial i Nederland lørdag 23. april. Deretter venter tre endagsritt i Danmark helgen etter.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge