Tirsdag 23.10.2018 - Uke 43
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Team Coop-ØsterHus var dagens toneangivende lag og dominerte Viborg GP fra start til mål. Dessverre måtte laget ta til takke med 4., 5., 7. og 11. plass.

lands jensen 16

Mye vind resulterte i en hektisk start med høyt tempo. Allerede etter 15 av de totalt 198 kilometer ble et brudd med 17 ryttere etablert der Team Coop-ØsterHus hadde med hele fem mann – Krister Hagen, Andreas Sandnes Olsen, August Jensen, Håvard Blikra og Oscar Landa. Med rundt 50 kilometer til mål ble gruppen redusert til 11 mann, og fjorårets vinner av løpet, Oscar Landa, måtte dessverre slippe teten på grunn av kramper.


De 11 holdt sammen helt inntil den siste av de avsluttende omgangene á seks kilometer. Her ble det forsøkt flere angrep, men uten held. Derfor ble det avgjort en spurt hvor nederlandske Johim Ariesen fra Metec-laget var sterkest. August Jensen blir best Coop-ØsterHus-rytter som nummer fire, mens Blikra blir fem, Hagen sju og Sandnes Olsen 11.

- Gutta er offensive og våkne fra start. Det ser veldig lovende ut underveis og de gjør alt rett helt fram til finalen. Her får vi dessverre ikke spillet kortene riktig og utnyttet at vi er i overtall. Det ved de også selv, sier sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

I morgen venter en ny sjanse i det tredje og siste rittet i den nordvestjyske sykkelhelg i Danmark. Rytterne skal ut på 177 kilometer i Rent Liv Løbet Skive.

- I dag viste vi at vi er det sterkeste laget og kjører bra kollektivt. Jeg er sikker på at gutta har tatt ved lære av dagens finale og bruker den som motivasjon for et toppresultat i morgen. Det har de fortjent, avslutter Benjaminsen.Kommenter:

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Facebook

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge