Torsdag 18.4.2019 - Uke 16
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Pressemelding: Som rittet utviklet seg ble Team Coop-ØsterHus den viktigste hjelper i Alexander Kristoffs bestrebelser for å ta Norgesmesterskapet i Bodø.

boasson nm16

Før starten i årets NM-fellesstart hadde Team Coop-ØsterHus flere kort på hånden. I tillegg til å kjøre egen sjanse i et brudd, var det ingen hemmelighet at Vestlandslaget skulle agere hjelper for lageier og storfavoritt Alexander Kristoff.

Tidlig i det cirka 190 kilometer lange rittet ble dagens brudd etablert da en sterk 11-mannsgruppe fikk en luke. Med i teten hadde Team Coop-ØsterHus de to lokale bodøværinger August Jensen og Andreas Sandnes Olsen.

Dessverre ble begge rammet av tekniske problemer og måtte slippe fronten. Da sto det raskt klart at laget først og fremst måtte jobbe for å kjøre inn resten av bruddet og holde Kristoff inne i kampen om seieren.

Den taktikken lyktes stort sett, men på den siste kilometeren måtte Kristoff se seg overrumplet av Edvald Boasson Hagen, som tok seieren foran Kristoff og med Kristoffer Halvorsen (Joker Byggtorget) på tredjeplassen.

- Gutta leverer hardt arbeid og en god laginnsats hele dagen. Vi får delvis betalt med sølvmedaljen til Alexander. Skulle naturligvis gjerne ha vært gull og mesterskapstrøye i Tour de France, men det er ikke bare å hente hjem når du er favoritt og i tillegg har en sterkt og smart motstander som Edvald, sier en relativt fornøyd sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

Beste Team Coop-ØsterHus-rytter ble Krister Hagen som nummer 30.
Nå venter det en god ferie for rytterne i Team Coop-ØsterHus før de begynner forberedelsene til høstsesongen og et av årets store mål, Tour des Fjords på hjemmebanen Vestlandet.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge