Mandag 1.6.2020 - Uke 23
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Det vil være litt ekstra fokus på Team Coop-ØsterHus når laget onsdag stiller til start i Tour des Fjords med avsluttende etapper på hjemmebane i Sandnes og Stavanger.

osterhus fjords16

Selv om startfeltet i årets Tour des Fjords kanskje er sterkere enn noen gang, har det Rogalands-baserte laget forhåpninger om å vise seg fram og gjøre seg gjeldende på enkeltetapper og i sammendraget.

- Under Arctic Race of Norway så vi at våre to bodøværinger fant litt ekstra motivasjon fram på hjemmebanen. Det tror jeg også de tre Stavanger-gutta vil gjøre denne uka. Vi vil være offensive, kjøre med i brudd og gå for gode etappeplasseringer. Så får vi se om vi også klarer å holde en mann eller to framme i sammendraget, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

De tre Stavanger-gutta på laget er Blikra-brødrene Håvard og Erlend samt Oscar Landa. I tillegg stiller laget med Krister Hagen, som også bor i Stavanger, August Jensen og Øivind Lukkedal.
Avgjørelse på hjemmebanen

Første etappe starter onsdag i Os med målgang i Bergen, hvor neste års VM-løype blir testet. Heretter følger to etapper i Sunnhordaland, Hardanger og Ryfylke før de avsluttende og avgjørende etappene i Sandnes og Stavanger lørdag og søndag.

- Det blir spennende å se hvordan løpet utvikler seg i år. Tidligere har de to etappene til Sandnes og Stavanger vært avgjørende for sammendraget. I år er de første etappene litt annerledes, blant annet med noen tøffe stigninger på andre og tredje etappe, så vi skal være klar fra start, sier sportsdirektøren.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge