Onsdag 24.10.2018 - Uke 43
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Det vil være litt ekstra fokus på Team Coop-ØsterHus når laget onsdag stiller til start i Tour des Fjords med avsluttende etapper på hjemmebane i Sandnes og Stavanger.

osterhus fjords16

Selv om startfeltet i årets Tour des Fjords kanskje er sterkere enn noen gang, har det Rogalands-baserte laget forhåpninger om å vise seg fram og gjøre seg gjeldende på enkeltetapper og i sammendraget.

- Under Arctic Race of Norway så vi at våre to bodøværinger fant litt ekstra motivasjon fram på hjemmebanen. Det tror jeg også de tre Stavanger-gutta vil gjøre denne uka. Vi vil være offensive, kjøre med i brudd og gå for gode etappeplasseringer. Så får vi se om vi også klarer å holde en mann eller to framme i sammendraget, forteller sportsdirektør Olav Aleksander Benjaminsen.

De tre Stavanger-gutta på laget er Blikra-brødrene Håvard og Erlend samt Oscar Landa. I tillegg stiller laget med Krister Hagen, som også bor i Stavanger, August Jensen og Øivind Lukkedal.
Avgjørelse på hjemmebanen

Første etappe starter onsdag i Os med målgang i Bergen, hvor neste års VM-løype blir testet. Heretter følger to etapper i Sunnhordaland, Hardanger og Ryfylke før de avsluttende og avgjørende etappene i Sandnes og Stavanger lørdag og søndag.

- Det blir spennende å se hvordan løpet utvikler seg i år. Tidligere har de to etappene til Sandnes og Stavanger vært avgjørende for sammendraget. I år er de første etappene litt annerledes, blant annet med noen tøffe stigninger på andre og tredje etappe, så vi skal være klar fra start, sier sportsdirektøren.Kommenter:

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Facebook

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge