Onsdag 23.9.2020 - Uke 39
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Pressemelding: I dag undertegnet Bergen 2017 AS og Fjord Line AS en avtale der Fjord Line blir offisiell sponsor. Avtalen har en verdi tilsvarende en million kroner.

fjord line

Fjord Line vil transportere franske gjerder fra Hirtshals og bidra med et kontantbeløp.

45 kilometer med franske gjerder skal fraktes fra Europa til Bergen i forbindelse med mesterskapet. Fjord Line sørger for at gjerdene kommer fra Danmark til Bergen.

Bergen 2017 og Fjord Line skal samarbeide om aktiviteter og profilering av Fjord Line som Offisiell Sponsor frem mot og under Sykkel-VM 2017.

Som en del av avtalen, kommer det majestetiske skipet HSC Fjord Cat til å bli godt synlig langs med Festningskaien under mesterskapet og vil brukes til hospitalityprogram i fansonen Festningskaien/Skolten.

- Vi er svært glade for at vi har landet denne avtalen. Fjord Line er et av våre viktigste bindeledd til Europa. Nå vil vårt publikum merke at de er på vei til VM-byen, allerede på dansk jord, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen.-Sykkel-VM er et av de største idrettsarrangementene i verden. Når VM i tillegg kommer til Bergen, som er en av våre viktige anløpshavner, ønsker vi selvsagt å bidra, sier salgsdirektør Kristian Valaker i Fjord Line.

Fjord Line planlegger aktiviteter på søsterskipene MS Bergensfjord og MS Stavangerfjord i tiden frem mot VM. De har store planer for HSC Fjord Cat, som vil ligge i et område syklistene skal passere 60 ganger i løpet av VM.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


© 1999-2014 Sykkelekspressen
skype: sykkelekspressen - E-post: post @ sykkelekspressen.no  - Twitter: @sykkelekspress
Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale. 
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakatenRedaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.
Webløsning ©2014-15 Web Norge