Torsdag 30.6.2022 - Uke 26
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Alexander Kristoff vant overbevisende da han spurtslo hjemmefavoritt John Degenkolb og vant Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt.

Alexander Kristoff vant overbevisende da han spurtslo hjemmefavoritt John Degenkolb og vant Rund um den Finanzplatz Eschborn-Frankfurt.

Rittet har lange tradisjoner og arrangeres alltid 1. mai, og kun en nordmann har vunnet rittet tidligere, tilbake til 1987 da Dag Otto Lauritzen sto øverst på pallen, i rittet som klassifiseres som 1 HV, den nest høyeste kategorien i internasjonal sykkelsport. Og det var en spurt kun for de tøffe, med sleip veibane etter et solid regnskyll. Det så umiddelbart ikke ut som, Kristoff ville gå seirende ut av rittet som gikk i en rundløype. To ganger falt han av i bakken, men han kom seg altså tilbake hver gang. – Det var en tøff dag for meg. Å vinne var bedre enn jeg forventet. Jeg datt av i bakken ganger, så jeg var kanskje litt heldig, sa Kristoff til Viasat Sport. Jérôme Baugnies fra Wanty-Groupe Gobert tok tredjeplassen, og var flere sykkellengder bak de to foran. I U23-klassen vant Sven Erik Bystrøm klatretrøya. Med andre ord en stor dag for Stavanger og Norge i Tyskland 1. mai.

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


©1999-2021 Sykkelekspressen
E-post: post @ sykkelekspressen.no - Twitter: @sykkelekspress

Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.

Webløsning ©2014-15 /Sindroid 2021