Torsdag 30.6.2022 - Uke 26
Del med andre: Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

En av forklaringene til sykkel-VM-fiaskoen er at organisasjonen besto av amatører uten erfaring med økonomistyring, men fikk jobben som en slags fortjeneste over at de ble med på ideen over VM, pluss en belønning for lang og tro tjeneste og innsats innen sporten.

Pluss noen politikere med samme bakgrunn.

Eneste som kunne noenlunde økonomi er sykkelpresidenten, men hans formue består stort sett av arv som han lever godt av.

I organisasjonen er folk som kun er vant med å arrangere lokale ritt, og umulig noen økonomer. Pengebruken har vært helt hinsides.

På sine FB sider har folk i organisasjonen lagt ut bilder flere ganger fra gruppemiddagene på dyre restauranter, åpenbart betalt av VM. Og jeg vet om flere folk på VM-kontoret og i organisasjonen som ikke er ukjent med å kjøre bedrifter på rævva. Lederen i komiteen, byrådslederen i Bergen, Harald Scheldrup (AP), holdt på med et nødskrik å ikke kjøre SK Brann konkurs da han ledet klubben.

Og slik folk skal lede verdens tredje største idrettsarrangement. Da er det nødt til å gå galt!

Jeg hadde selv sikkert klart å lage et flott arrangement for 60 (som var underskuddet) til 100 millioner kroner, og ikke betalt regninga etterpå.

Ikke nok med at disse folka har klart å kjøre VM og kanskje sykkel-Norge på rævva. Tenk på alle de småbedriftene de skylder penger, og som nå melder ut at de må si opp eller permittere folk som følger av økonomiske problemer som følge av at VM ikke har betalt dem.

Skamme seg, skulle de!

Annonser

Utvalgte sykkelritt 2015

Tour de Suisse

13. - 21. juni, Risch-Rotkreuz, WorldTour.

Les mer …

Tour des Fjords

23. - 41. mai, Vestlandet, UCI 2.1

Les mer …

Giro d'Italia

9. - 31. mai, WorldTour

Les mer …

Amstel Gold Race

Nederland, 19. april 2015.

Les mer …

Paris - Roubaix

12. april, Paris

Les mer …

Nyheter før 1.5.2014


©1999-2021 Sykkelekspressen
E-post: post @ sykkelekspressen.no - Twitter: @sykkelekspress

Ansv. redaktør: Egil Mathisen. Twitter: @egilmathisen

Kopiering av materiale fra Sykkelekspressen for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
Sykkelekspressen arbeider etter Vær Varsom-plakaten, Redaktørplakaten og Tekstreklameplakatens regler for god presseskikk.

Webløsning ©2014-15 /Sindroid 2021