Hva skjer med Ivar?

Sharing is caring!

Han har vært et kjent dommeransikt i en halv mannsalder. Han ble kontaktet av sykkel-VM i Bergen for en funksjon. Han takket ja. Men han må kanskje bo på gata fordi arrangøren ikke har noe overnattingsted å tilby ham.

«Ivar» flyttet for noen år siden til utlandet, der han de siste årene har virket som dommer, pluss noen sporadiske jobber i Norge.

Han vil avslutte dommerkarrieren under sykkel-VM i Bergen, og ble også kontaktet at arrangøren om han ville ha oppgaver der.

Ivar takket ja, og har fått jobb i målområdet. Han har tenkt å avslutte sin dommergjerning i Bergen, etter tre VM, på grunn av skrantende helse.

På grunn av dårlige flyforbindelser, bor han to uker i Bergen, på et spartansk studenthjem.

Så langt ok.

Men de to første dagene av hans første Bergensopphold, har ikke arrangøren av VM noe sted å tilby mannen.

Arrangøren har altså ikke et sted å tilby hedersmannen, som har lagt ned mange timer av sitt liv til sykkelsporten for knapper og glansbilder.

Samtidig som vi på Facebook kan se at arrangøren stadig innbyr store grupper til middager på dyre restauranter i Bergensområdet, steder man gjerne må leie hurtigbåter for å komme seg til.

Og senest i aften, kan vi på Facebook se at arrangøren har en fullstappet restaurant på Fløyen, der en stor gruppe mennesker godter seg med gourmetmat – på VM-arrangørens regning.

Samtidig som VM-arrangøren klager over for lite penger og vil ha mer penger fra regjeringen. Og klager sin nød over for lite sponsorer.

Forstå det den som vil.

Vi gjør det ikke.

Egil Mathisen


 Arrangøren har sendt oss en melding om at gjestene betalte 1.445 kroner for middagen. Opplysninger Sykkelekpressen sitter inne, viser at flere i følget fått denne middagen spandert av arrangøren.

Facebook kommentarer