Abid Raja innstilt som styremedlem i NCF

Sharing is caring!

Valgkomiteen i Norges Cykleforbund ønsker at Harald Tiedemann Hansen fortsetter som president i Norges Cykleforbund i to nye år. I innstillingen til nytt forbundsstyret får han blant annet med seg stortingspolitiker Abid Raja.

raja

Abid Raja

Norges Cykleforbund avholder sitt forbundsting i Bergen 27-28. februar, og valgkomitéens innstilling til nytt styret er nå klar.

– Harald Tiedemann Hansen har i åtte år gjort en meget god jobb som president i Norges Cykleforbund. De to neste årene blir spennende for norsk sykkelsport – ikke minst fordi VM i landeveissykling skal arrangeres i Bergen neste år. Vi er derfor glad for at Harald har takket ja til en ny periode, sier leder i valgkomitéen, Asbjørn Andersen.

Forslaget til nytt forbundsstyre inneholder fire sittende og fire nye styremedlemmer. Valgkomiteen har vært opptatt av fornying i NCF´s styrende organer. Det bærer innstilingen til styret og til øvrige komiteer preg av.

– Vi er veldig fornøyd med å få Abid Raja inn styret. Han brenner for sykkelsporten og har en kompetanse som vil bli viktig fremover, påpeker Asbjørn Andersen.

Valgkomiteens innstilling til styre i Norges Cykleforbund i perioden 2016-2018

President: Harald Tiedemann Hansen Gjenvalg Grenland SK
1. visepresident Hans Petter Gulbrandsen Gjenvalg Drammen CK
2. visepresident Marianne Balto Gjenvalg Sirma IL
Styremedlem Heidi Jørgensen Krokdal Ny CK Victoria
Styremedlem Vidar Bringeland Sørensen Gjenvalg Sandnes SK
Styremedlem Abid Raja Ny IF Frøy
Styremedlem Gyri Kjølstad Ny Bærum og omland CK
Styremedlem Marit Sælemyr Ny Bergen CK

Facebook kommentarer