Alexander Kristoff fikk revansje i Sveits rundt

Sharing is caring!

Alexander Kristoff (Katusha) klarte å holde Peter Sagan (Tinkoff-Saxo) like bak seg da de to spurtet om seieren fredag på sjuende etappe av Sveits Rundt.

kristoff sveits

Nordmannen lå bedre plassert i feltets front mot avslutningen, og selv om Peter Sagan kom skytende frem bakfra, så lykkes det akkurat Kristoff å hente sesongens 18. seier.

Fredagens etappe gikk fra Biel til Düdingen og var på 164,6 km. Det ble kjørt i solskinn, i motsetning til torsdagens regnvær, og igjen kom en gruppe avsted.

Ikke langt fra mål var det Michael Kwiatkowski (Etixx-Quickstep), Silvan Dillier (BMC) og Daryl Impey (Orica-Greenedge) som hadde rundt 30 sekunder ned til det jaktende feltet.

Her jaktet blant andre Katusha for å kjøre Alexander Kristoff frem til en spurt efter at Kristoff torsdag til slutt måtte gi slipp overfor Peter Sagan (Tinkoff-Saxo).

Med fire kilometer igjen holdt utbryterne fortsatt stand med 15 sekunder mens det blev kjempet om plasseringene i feltet før finalen. En kilometer fra målstreken ble bruddet hentet, selv om Kwiatkowski strittet imot og Kristoff viste seg sterkest.

Peter Sagan har tidligere vundet to etapper i rittet.

Thibaut Pinot (FDJ) leder fortsatt rittet som avslutte søndag.

Facebook kommentarer