Åpningsfest i fare for Frahm-Stokka

Sharing is caring!

Det sveitsiske sykkelforbundet skal åpne ny velodrom og har invitert Håkon Frahm Stokka til den storslåtte åpningen. Frahm Stokka vil gjerne delta, men deltakelsen står i fare fordi han ikke får fatt i landslagsledelsen.

 haakon10

Historien er denne:

Natt til torsdag ble Håkon Frahm-Stokka kontaktet av det sveitsiske sykkelforbundet. De hadde sett flere bilder av ham på nettet og fikk inntrykk av at han var en «livlig» rytter som de ville invitere til åpningen av en splitter ny velodrom, samt deltakelse i Keirin og Match Sprint.

– Jeg takket ja med det samme. Dette er en hel enorm mulighet for meg personlig, men også for norsk Banesykling, sier Håkon Frahm-Stokka til Sykkelekspressen.no.

Får ikke kontakt med landslagsledelsen

Det er bare en hake med det hele. Frahm-Stokka må ha tillatelse til å bruke landslagsdrakta, og uten det norske flagget på brystet for han ikke stille opp i UCI-ritt på bane ettersom rittet kun er for landslag og profesjonelle.

– Jeg har forsøkt å ringt landslagsledelsen, sendt e-post og SMS, men ikke fått svar enda, sier Frahm-Stokka.

– De er kanskje litt travle for tiden med TDF og EM for junior/U23. Jeg er for tiden på treningssamling i Arendal, men har alltid telefon og internett med meg.

Og det begynner å haste for den ambisiøse syklisten.

– Jeg har ikke fått noen frist enda, men hvis jeg skal reise så reiser jeg aldri i dårlig form. Og hvis jeg skal spisse formen trenger jeg minst 4 – 5 uker.

– Hvis jeg ikke får svar snart må jeg dessverre takke nei til tilbudet fra Sveits, og kanskje gå glipp av mitt livs mulighet på sykkelsetet, sukker Håkon Frahm-Stokka.

Les også: Norsk banesykling fosser frem!

Facebook kommentarer