Armstrong må selge huset

Sharing is caring!

Med en masse erstatningssøksmål hengende over seg, må Lance Armstrong selge luksusboligen sin i Austin i Texas.

armstrong urolig2

Han har tidligere avertert huset til 8,25 millioner dollar, men har nå gått ned til 7,5 millioner dollar.

Han kjøpte eiendommen på en halv hektar i 2013.

Mr. Armstrong er ikke den første kjente beboeren i den store boligen. Han kjøpte den fra Ben Barnes, en langvarig demokratisk politiker i Texas som tjente som statsløytnantguvernør fra 1969 til 1973.

armstrong hus

Huset til Lance Armstrong er bygget i en middelhavstil.

Huset på Windsor Road, som ligger i Old West Austin Historic District, er fra 1924, og er bygget i middelhavsstil. Huset ble pusset opp i 2007 med badebasseng, spa og tilhørende garasje.

For den som er interessert i å kjøpe, kan det opplyses at huset har moderne fasiliteter, inkludert en master suite med to bad. Boligen har også installert alarm, inngjerdet inngang, sentral luftkondisjonering, sprinklersystem, surroundlyd og en vinkjeller med god plass.

armstrong vinkjeller

Nok vin til et hyggeig selskap.

I tillegg til bassenget har bakgården en uteservering og et bassenghus utstyrt med et komplett bad og kjøkkenkrok.

Det historiske hjemmet har også en peis.

Armstrong, som har rukket å bli 46 år, var verdens mest kjente sykkelrytter da han ble funnet skyldig i doping og fratatt sine sju Tour de France-seire i 2012. Etter det han har solgt sine to andre boliger i Austin-området.

I 2013 solgte Mr. Armstrong sin 1,7 hektar store eiendom nær Camp Mabry til lokal forretningsmann. Selv om huset opprinnelig var taksert for 10 millioner dollar, fortalte kjøperen at kjøpesummen ikke var i nærheten av dette.

Facebook kommentarer