August Jensen åpnet med sjetteplass

Sharing is caring!

Team Coop-rytteren August Jensen var med helt framme og ble nummer seks på åpningsetappen i det franske etapperittet Tour de Normandie.


Den 143 kilometer lange førsteetappen ble som forventet preget av sidevind. Allerede tidlig ble det dannet en stor frontgruppe på 80-90 ryttere, hvor Team Coop hadde med August Jensen, Fredrik Galta og Krister Hagen. Med tre mil igjen rammer rytterne den avsluttende lokale runden med en tøff målbakke som skal forseres totalt fire ganger.

– Folk er ganske slitne på slutten og bakken gir stor utskilling. Krister, Fredrik og jeg jobber og kommuniserer bra sammen i løpet av dagen og i avslutningen. Jeg kommer inn i bakken siste gang i en god posisjon i feltet hvor det kanskje bare er 25-30 mann igjen. To mann fra et brudd holder helt inn til mål og så blir jeg fire i feltet, som splitter helt opp i bakken. Det er en fin start som jeg er godt fornøyd med, forteller August Jensen.

Det gjenstår seks etapper av det prestisjefylte nord-franske etapperittet, og det er for tidlig å satse alt på en god plassering i sammendraget.

– Det er selvfølgelig en god start, og det er allerede litt sekundforskjeller, men vi tar en etappe om gangen. Mye kan skje, og allerede igjen i morgen gjelder det om å holde seg langt foran i feltet og forhåpentlig være med på slutten, sier Jensen.

Tirsdagens etappe er 153 kilometer lang med mål i Forges-les-Eaux.

Komplett resultat fra dagens etappe finnes her:
http://www.procyclingstats.com/race.php?id=172838

 

Facebook kommentarer