Cavendish har blitt moden

Sharing is caring!

Hissigproppen Mark Cavendish har blitt mer moden. Og derfor flyr ikke ting like ofte veggimellom eller ut av lagbussen som tidligere.

– Jeg var ung. Folk glemmer at jeg var «instituttonaliseret», fra jeg fylte 18 år. Du modner ikke som normale mennesker, sier Cavendish til sykkelmagasinet Rouleut, med henvisning til det britiske sykkelforbundets akademi for unge ryttere.

Mark Cavendish gikk ut av årets Tour de France på første etappe etter velt i spurten. Da fikk man se annen Cavendish enn den sinte mannen vi er vant med å se ham som.

– Jeg ville nok ha håndtert det annerledes tidligere. Jeg ble ikke bitter, og jeg var glad for at laget endte med å gjøre det så bra. Om det er meg selv eller en lagkamerat som kjører først over streken så gir det meg den samme følelsen, sier Cavendish.

Etter at rivalen Marcel Kittel vant tredje etappe drakk Cavendisah seg full.

– Normalt så drikker jeg ikke. Jeg er ikke totalt avholdsmann, men jeg drikker sjeldent. Den dag ble jeg så full at jeg mistede bevisstheten. Og etter det sa jeg jeg ikke ville se flere spurter, sier Cavendish.

Mark Cavedish vant i år 11 ritt, det nest laveste i en sesong etter at han ble profesjonell i 2007.

Facebook kommentarer