Contador holder kjeft om Riis-sparking

Sharing is caring!

Med Bjarne Riis exit fra Tinkoff-Saxo har lagets toppnavn, Alberto Contador, mistet en av sine faste støtter i jakten på den kombinerte Giro d’Italia- og Tour de France-triumf, som er målet for ham i år. Inntil videre velger han å ikke kommentere saken.

contador velt

Den spanske etapperittspesialisten har aldri lagt skjul på at han har vært meget fornøyd med samarbeidet med Riis. Seneste i forrige uke da det kom frem at Riis var suspendert.

Søndag endte samarbeidet mellom Riis og Contador da Team Tinkoff-Saxo i en pressemelding meldte at Riis forlater laget med omgående virkning.

Erklæring på trappene

Contadors munn er inntil videre lukket for ytterligere kommentarer om den dramatiske utviklingen Det opplyser hans pressetalsmann, Jacinto Vidarte.

– I øyeblikket forholder vi oss til den offisielle pressemeldingen fra laget hvor der sto at det ikke er ytterligere kommentarer til saken. Det har heller ikke Alberto.

– Kanskje vil vi på et tidspunkt i de kommende dagene sende ut en erklæring, men akkurat nå avventer vi hva som vil skje rundt laget og hvordan utgangen på denne saken blir, sier Vidarte.

Det er kun få uker siden at Contador forlenget kontrakten med Tinkoff-Saxo for enda en sesong, slik at kontrakten løper til utgangen av 2016.

Ved den anledningen angav han Riis som en av grunnene til at han valgte å fortsette på Oleg Tinkovs mannskap.

Facebook kommentarer