De første forsterkningene i Coop Østerhus på plass

Sharing is caring!

Team Coop-ØsterHus forsterker seg foran 2016-sesongen med Even Rege og Ole André Austevoll. Begge har i år kjørt for Team FixIT.

rege ccop

Både Rege og Austevoll har et år igjen i U23-klassen og er dermed unge ryttere som sportsdirektør Roy Hegreberg tror kan utvikle seg videre på det Rogalands-baserte laget.

– De har begge tatt et godt steg i år og blant annet vist seg fram i Tour des Fjords og Norges Cup. Ole er en herlig offensiv rytter med stor kapasitet som passer godt inn i måten vi kjører løpene på. Even har sin styrke i bakkene. I tillegg bor han i Sandnes, så han har allerede vært en del av treningsmiljøet rundt laget, lyder det fra sportsdirektøren.

Sportslig utvikling

For 2016-sesongen har begge ryttere som mål å kjøre seg inn på U23-landslaget og ser i den forbindelse Team Coop-ØsterHus som det rette valget for deres utvikling.

– Det sportslige tilbudet og rittprogrammet virker veldig bra. Samtidig er det mitt inntrykk at støtteapparatet og hele opplegget rundt laget er veldig profesjonelt. Derfor har det vært et naturlig valg for meg, sier Even Rege.

Lagets offensive kjørestil er en annen faktor som er vektet høyt hos de to nye ansikter.

– Jeg gleder meg til å bli en del av et sterkt lag, hvor alle ryttere har et veldig høyt nivå. For min egen del håper jeg å kunne bidra med kjørestyrke, lagmoral og gode resultater for laget i de rittene som passer meg, forteller Ole André Austevoll.

Iløpet av de kommende dagene vil Team Coop-ØsterHus offentliggjøre flere nyheter rundt 2016-sesongen.

 

 

Facebook kommentarer