Flott andreplass til August Jensen i Frankrike

Sharing is caring!

Pressemelding: Team Coop-ØsterHus fikk i dag en flott start på høstsesongen da August Jensen ble nummer to på første etappe av UCI 2.2-rittet Kreiz Breizh i Frankrike.

jensen a 15

Team Coop-ØsterHus hadde gode erfaringer i det franske etapperittet der nettopp August Jensen i fjor vant løpets klatretrøye.

Jensen viste igjen at han trives i det franske da han tidlig kom med i et brudd på 25 mann hvor også Markus Hoelgaard og Krister Hagen satt med.

Mot slutten på den 184 kilometer lange førsteetappen fra Calanhel til Plouray fikk Jensen og tre franskmann en luke til resten av gruppen.

– Det var en hard etappe på smale veier og med mange små stigninger. Heldigvis er guttene klar og vi får tre mann med i bruddet. Til slutt kommer fire mann fri og blir det en veldig tett spurt hvor August blir nummer to, forteller sportsdirektør Gilbert de Weerdt.

August Jensen og de tre øvrige har nå rundt halvannet minutt til de nærmeste forfølgere i den samlede stillingen. I morgen venter det rytterne to deletapper på henholdsvis 82 og 110 kilometer.

– Formodentlig vil det ikke skje de store endringene på etappene i morgen, hvor vi håper og tror at feltet vil komme mer eller mindre samlet til mål. Men vi må naturligvis holde oss klar selv om jeg først forventer en avgjørelse på den siste etappen mandag, forklarer sportsdirektøren.

Resten av laget kom også godt igjennom første etappe og er klar til å hjelpe August på de neste etappene.

Facebook kommentarer