Froome har forlenget

Sharing is caring!

Chris Froome har forlenget kontrakten slik at han er i rytterstallen til Team Sky de tre neste sesongene.

froome2

Det skriver laget i en pressemelding.

– Team Sky har vært fundamentale for min personlige suksess, så det var en veldig lett avgjørelse å forlenge med laget til utgangen av 2018, sier Chris Froome.

– Lagets og mine verdier er de samme, og jeg er stolt over å kjøre for et lag som har bevist at man kan vinne de aller største sykkelrittene i verden uten å være dopet, fortsetter den kanyanskfødte briten.

Kontraktsforlengelsen vekker glede hos lagets sjef, Dave Brailsford.

– Chris Froome er ikke bare et an de mest talentfulle og mest dedikerte ryttere i verden – han er også en fantastisk ambassadør for sporten. Team Sky er stolte over å ha ham som kaptein. Han er en vinnertype, og det er et stort boost for laget å starte sesongen med at han forlenger til utgangen av 2018. Han er sulten på mer suksess, og vi vil hjelpe ham med å oppnå det, sier Brailsford.

Den spinkle klatreren vant fjorårets Tour de France for andre gang i karrieren, i likhet med han han vant Critérium du Dauphiné for andre gang.

Froomes store mål er Tour de France og OL i Rio de
Janeiro. Hovedpersonen selv ser veldig fram til å komme i gang med den nye sesongen.

– 2015 var et fantastisk år for meg både profesjonelt og personlig, og dette er en fremragende måte å starte mitt 2016 på. Jeg er mer motivert enn noensinne, og jeg har store mål i dette olympiske år. Jeg kan knapt vente med å komme i gang med å kjøre ritt, sier Chris Froome.

Team Sky og resten av sykkelverdenen må allikevel vente litt med å se Froome i aksjon.

Første ritt for sammenlagtrytteren blir Herald Sun Tour i Australia. Etapperittet kjøres fra tredje til sjuende februar.

Facebook kommentarer