Grenserittet avlyses

Sharing is caring!

Pressemelding: Aktivum AS/Grenserittet har besluttet å avlyse årets utgave av Grenserittet som skulle vært avviklet den 21. august i år. Den norske regjeringen har lagt frem en gjenåpningsplan, men denne planen inneholder ingen spesifikke datoer for når grensen mellom Norge og Sverige skal åpne for fri ferdsel, ei heller ikke hvilke innreise restriksjoner som skal gjelde for de som er vaksinerte eller har COVID19-pass.

I tillegg har vi sett på informasjonen som ligger hos Folkhälsomyndighetene i Sverige, og de er også forsiktige i sin gjenåpningsplan. Vi har vært i kontakt med politiske personer i Strømstad Kommune, og de hadde ikke noen tro på at vi kunne gjennomføre et arrangement i Strømstad med det deltakerantallet den 21. august i år. På bakgrunnen av den informasjonen som nå er tilgjengelig for å ta en avgjørelse, med de planene som foreligger og usikkerheten knyttet til disse, ser vi dessverre at Grenserittet fra Strømstad til Halden må avlyses i år og sykkelrittet utsettes til 2022.

Vi er nok engang svært lei oss for at Grenserittet ikke kan gjennomføres. Datoen for neste års Grenserittet vil være den 20. august 2022.

Grenserittet Light lørdag 21. august 2021

Nå som Grenserittet fra Strømstad til Halden dessverre må avlyses flytter vi rittet til Norge og arrangerer et Grenserittet Light på samme måte som i fjor. Vi satser på å utvide både deltakerantallet og å gjøre arrangementet med start og mål på Erte Skianlegg enda bedre. Dette skal også bli et arrangement og sykkelritt med Grenserittet sin kvalitet. Vårt mål er å skape en sykkelfest innenfor de rammene som myndighetene setter, og vi antar at det tillates et høyere antall deltakere i år enn i 2020.

Datoen for arrangementet vil være 21. august – samme dato som Grenserittet skulle gått. Vi ser fremover og gir gass mot Grenserittet Light og Grenserittet i 2022.

 

Facebook kommentarer