Hagen til Joker Byggtorget

Sharing is caring!

Carl Fredrik Hagen (24) vil bli å finne hos Joker Byggtorget i 2017.

hagen joker

Birger Hungerholdt i Interspons ønsker Carl Fredrik Hagen velkommen på laget hans fra neste sesong.

Rytteren som har representert Team Sparebanken Sør de to siste sesongene har markert seg godt i samtlige av de norske UCI-rittene i år, og var nylig i brudd på samtlige av etappene i Tour des Fjords. Kolbotn-gutten vant også klatrekonkurransen sammenlagt i samme ritt. Hagen er en av Norges beste bakkeryttere, og kjørte blant annet inn til 2.plass i Sundvolden Grand Prix i mai måned.

-Hagen er definitivt en rytter vi har fulgt med de to siste sesongene. Han har tatt store steg denne sesongen, og har definitivt egenskaper som vi ønsker å være med på å videreutvikle i Joker Byggtorget, sier ledende sportsdirektør Gino Van Oudenhove. – I tillegg til å være en meget god klatrer, så har han en offensiv innstilling som vi gleder oss til å få se mer av neste sesong, avslutter Van Oudenhove.

Daglig leder i Interspons, Birger Hungerholdt, er også godt fornøyd med nysigneringen: – Carl Fredrik har imponert gjennom hele sesongen, og vil tilføre et av Europas beste kontinentallag enda større styrke foran neste sesong, sier Hungerholdt.

Carl Fredrik Hagen er også godt fornøyd med å bli en del av Joker Byggtorget: -Jeg har stor tro på opplegget til laget, og føler at det passer veldig godt inn der jeg er på utviklingsstigen for øyeblikket. Jeg har hatt to flotte år i Team Sparebanken Sør, og er takknemlig for den tiden jeg har hatt der, men må nå tenke litt mer enn bare med hjertet, sier Hagen. -Mitt mål er å leve ut drømmen om å bli proff, og å kjøre inn mine første seiere, og jeg gleder meg til å ta fatt på samarbeidet med Gino og resten av laget, avslutter han.

Facebook kommentarer