Hole Mohr, Staune-Mittet, Kielland Bjerk og Iversby Hvideberg vant NC 4 Landevei

Sharing is caring!

Pressemelding: I K JR vant Mari Hole Mohr fra Sandnes Sykleklubb og beholdt også ledertrøya i Tour Te Fjells. På andreplass fulgte Magdalene Lind fra Ringerike SK og tredjeplassen gikk til Elida Sletteland Soleim fra Førde CK.

mohr
– Det var minst like tungt idag som igår. Seniorene kjørte rulle så det var moro å sitte med der, sa Hole Mohr etter målgang.

 

I M JR vant Johannes Staune-Mittet fra Lillehammer CK og beholdt ledelsen sammenlagt i Tour Te Fjells. Nummer to ble Sakarias Koller Løland fra Ringerike SK og Fredrik Gjesteland Finnesland fra Sandnes SK på tredjeplass.

– Laget kjørte veldig bra, og jobbet bra på flatene. Vi var 4 fire stykker som kom fra i siste bakke og der var det en som hadde et uhell. Prøvde først å sitte med for å ikke miste noe tid, men gikk til helt på slutten og fikk luke, sa en fornøyd Staune-Mittet etter premieseremonien.

I K SR gikk seieren til Thale Kielland Bjerk Bærum OCK / Hitec Products – Birk Sport. Ingvild Gåskjenn fra Horten og Omegn’s Cykleklubb/ Hitec Products – Birk Sport. Tredjeplassen gikk til Amalie Lutro fra Stavanger CK/ Hitec Products – Birk Sport.

– Dette var en skikkelig lagseier og vi kjørte lagtempo. Det var litt avtalt hvordan vi skulle gå i mål, sa Kielland Bjerk etter målgang.

I M SR ble det seier til Jonas Iversby Hvideberg, Fredrikstad Sykkeklubb/ Uno-X Development Team og overtok ledertrøya i Tour Te Fjells. nummer to ble Martin Bugge Urianstad, Stavanger SK/ Uno-X Development. Torbjørn Andre Røed, Asker Ck ble nummer tre.

– Det var en veldig morsom løype. Vi fikk satt fart og kom med i bruddet. Jeg og Martin fikk luke og vi beholdt sammenlagtledelsen i laget. Nå har vi også topp tre sammenlagt, så det skal jobbes godt for å ta oss imorgen, sa Iversby Hvideberg etter målgang.

Topp tre

K Junior
1. Mari Hole Mohr, Sandnes Sykleklubb
2. Magdalena Lind, Ringerike SK
3. Elida Sletteland Soleim, Førde CK

M Junior
1. Johannes Staune Mittet, Lillehammer CK
2. Sakarias Koller Løland, Ringerike SK
3. Fredrik Gjesteland Finnesland, Sandnes SK

K Senior
1. Thale Kielland Bjerk Bærum OCK / Hitec Products – Birk Sport
2. Ingvild Gåskjenn, Horten og Omegn’s Cykleklubb/ Hitec Products – Birk Sport
3. Amalie Lutro, Stavanger CK/ Hitec Products – Birk Sport

M Senior
1. Jonas Iversby Hvideberg,Fredrikstad Sykkelklubb/ Uno-X Development Team
2. Martin Bygge Urianstad, Stavanger SK/ Uno-X Development Team
3. Torbjørn Andre Røed, Asker CK

 

 

Facebook kommentarer