Italiener vant i Vueltaen etter langt utbrudd

Sharing is caring!

Cannondale-rytteren Alessandro De Marchi kjørte alene i mål i Alcaudete etter mer enn tre timer i brudd.

marchi

Mens sammenlagtfavorittene tok det rolig, triumferte den italienske Cannondale-rytteren Alessandro De Marchi på fredagens 169 kilometer lange 7. etappe av Vuelta a Espana.

Italieneren kjørte alene i mål efter mer enn tre timer i brudd, hvor han først satt sammen med tre andre ryttere og de siste kilometerne var mutters alene i den spanske heten.

De Marchi, som i Tour de France var involvert i flere ambisiøse utbrudd, fikk dermed endelig belønning for sitt harde slit og tok karrierens hittil største seier.

Italieneren satt først sammen med Ryder Hesjedal (Garmin), Hubert Dupont (AG2R) og Johann Tschopp (IAM), men 15 kilometer før mål hadde han rystet av dem alle og kunne kjøre mot målstreken i Alcaudete i ensom majestet.

Medvirkende til triumfen var at en ellers bra kjørende Hesjedal veltet i sisteutforkjøring og ble satt ytterligere tilbake ettersom sykkelen hans ble kjørt over av en motorsykkel.

I mål var De Marchi 1,32 minutt foran Hesjedal som førte den slagne trioen i mål.

Hovedfeltet med alle sammenlagtfavorittene halte pent inn på utbryterne på de siste kilometerne, men var godt to minutter etter De Marchi i mål.

Facebook Comments Box