Joker blir ny hovedsponsor for Sykkel-VM

Sharing is caring!

Pressemelding: Dagligvarekjeden Joker har det siste tiåret vært en stor samarbeidspartner for norsk sykkelsport, blant annet som hovedsponsor av Team Joker Icopal, Tour of Norway, og Tour of Norway for kids. Det er derfor svært hyggelig at kjeden nå også blir en del av årets sykkel-VM i Bergen.

Med sine 470 butikker spredt over hele landet er Joker en strategisk viktig samarbeidspartner for sykkel-VM:

-Vi har et sterkt ønske om at sykkel-VM skal være et arrangement som hele Norge tar del i og gjennom avtalen med Joker får vi formidlet og promotert arrangementet der folk bor, sier en opprømt sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen.

Kjededirektør i Joker, Kjell-Arne Bjerklund, er også svært fornøyd med VM-avtalen:

-Vi i Joker har vært lidenskapelig opptatt av sykkelsport i mange år, og med et verdensmesterskap på norsk jord er det naturlig at vi også er med der, sier Bjerklund, og fortsetter: -Vi har gjennom sponsoratene våre det siste tiåret bidratt til at norsk ungdom både har blitt rekruttert til sporten, og gitt talentene en mulighet til å satse fullt internasjonalt. Vi har de senere årene sett at nærmere 80% av syklistene i Norges VM-tropp tidligere har vært Team Joker syklister. VM-gullet til Kristoffer Halvorsen i Doha sist høst var et stort høydepunkt, og vi gleder oss stort til å følge de norske rytterne i Bergen, avslutter kjededirektøren.

Joker blir en av hovedsponsorene for sykkel-VM og Norges Cykleforbund. Dagligvarekjeden vil inngå i promoteringsaktiviteter frem mot VM, og vil bli profilert på landslagsbekledning og på en rekke av NCF sine arrangement kommende sesong i tillegg til VM-arrangementet.

Facebook kommentarer