Krister Hagen igjen nærme seieren

Sharing is caring!

Pressemelding: Team Coop-ØsterHus-rytteren Krister Hagen måtte ta til takke med andreplassen i UCI-rittet Ringerike Grand Prix etter nok en solid innsats.

Sesongen har allerede budt på mange høydepunkter for Krister Hagen, men dessverre mangler UCI-seieren fortsatt, da han igjen i dag måtte nøyes med den litt bitre andreplassen.

Allerede med rundt 100 kilometer til mål ble det avgjørende bruddet delvis etablert. Ni mann kom seg av gårde fra feltet, og Team Coop-ØsterHus hadde med Oscar Landa i bruddet. Han måtte dessverre slippe før finalen for alvor begynte. Til gjengjeld klarte en råsterk Hagen med små 20 kilometer til mål å kjøre seg opp til restene av det opprinnelige bruddet og var med i den åttemannsgruppen, som til slutt kjempet om seieren på de siste lokale rundene i Hønefoss.

I spurten måtte Hagen dessverre se seg beseiret av Trond Håkon Trondsen fra Team Sparebanken Sør, som dermed sikret laget sin andre seier på to dager.

– Andreplassen er alltid litt bitter, men alt i alt er jeg fornøyd. Trond var sterk i dag og kjørte en bra spurt, så han vant fortjent, forteller Krister Hagen som håper snart å stå øverst på pallen i et UCI-ritt.

– Det har blitt mange pallplasseringer i år men dessverre ingen seier så langt. Men formen er fin, og igjen i dag kjører hele laget bra. Det er veldig positivt og noe som vi må ta med videre. Så kommer det snart nye sjanser for seier, sier han.

I tillegg til Hagens andreplass kjørte August Jensen også en godkjent finale og ble til slutt nummer ni.

Neste oppgave for Team Coop-ØsterHus er NorgesCup på Ottestad neste helg, før det brager løs med Tour of Norway fra 18. til 22. mai.

Facebook kommentarer