Kristoff håper på gode svar i sesongstarten

Sharing is caring!

Alexander Kristoff starter sykkelsesongen med Qatar rundt søndag. Forventningene er lave til sitt første ritt for sesongen.

kristoffer vinner

– Jeg har aldri kjørt spesielt bra i sesongens første ritt, men håper å være med å kjempe på etappene jeg henger med på. Jeg føler meg likevel bedre enn andre år, sier Kristoff til NTB.

Kristoff har fått hente inn ryttere som skal bedre tilværelsen hans i Katusja-laget. Sven Erik Bystrøm skal gjøre flere av de lange reisene enklere, mens Jacopo Guarnieri skal bli en nøkkelmann i løpene. Italieneren er håndplukket av Kristoff selv for å hjelpe ham i avslutningene.

– Det blir spennende å se hvordan det ligger an. Det blir en test på hvordan samarbeidet fungerer, men vi er stinne av trening og har god tid, sier Kristoff.

Bronsevinneren fra London-OL har klare hovedmål for første del av sesongen. Han satser på å forsvare seieren i Milano-Sanremo og gjøre det enda bedre i de andre vårklassikerne.

– Jeg har trent mot klassikerne i vinter. Oppkjøringen har egentlig gått knirkefritt, avslutter årets idrettsnavn i 2014.

Også Bystrøm sykler Qatar rundt. Det samme gjør Edvald Boasson Hagen for MTN-Qhubeka.

Rittet består av seks etapper.

Facebook kommentarer