Laber interesse for Tour des Fjords i Bergen

Sharing is caring!

Næringslivet i Bergen viser liten interesse for Tour des Fjords. Dermed må kanskje arrangøren endre på etappen som etter planen skulle avsluttes på Bryggen.

remme bryggen

Arrangørens våte drøm er at en av etappene skal avsluttes på Bryggen, men nå er det fare for at sluttspurten må foregå utenfor bykjernen.

– Det blir målgang utenfor Bergen sentrum, dersom vi ikke får mer hjelp av næringslivet. Vi kan ikke bruke mer penger enn vi har, sier rittleder Torjus Larsen til Bergens Tidende.

Foruten at Bergen Kommune har innvilget 500.000, er det også forventet støtte fra Fylkeskommunen. Arrangøren hadde kalkulert med det dobbelte.

Torjus Larsen er spesielt skuffet over at interessen ikke er større fordi rittet bli sendt på TV to timer hver dag (derav en times tørrprat først, red anm.)

– I og med at det skal være VM i Bergen om mindre enn tre år, synes jeg det er litt rart at ikke flere lokale aktører vil støtte oss. Kanskje ser de ikke sammenhengen mellom Tour des Fjords og VM, dette er ritt som gir Sykkel-Bergen kompetanse som arrangør før den store festen, lyder det fra Larsen.

Facebook kommentarer