Lorvik klar for VM-fellesstarten

Sharing is caring!

Ingrid Lorvik ble i dag tatt ut som fjerde norske kvinne til fellesstarten i Richmond.

lorvik vm

– Ingrid Lorvik har kjørt inn mange gode resultater i år, blant annet en etappeseier når landslaget syklet i Gracia. Hun bekreftet god og stigende form under Ardeche som nylig ble avsluttet. Gledelig nok så vi samtidig at Ingrid gjennom et mer internasjonalt rittprogram i både team og landslaget har bedret sine tekniske ferdigheter og sin feltkjøring, sier landslagsleder for kvinnene, Carl Erik Pedersen

Etter tyvendeplass i UCI sin kvinneranking klarte Norge som siste nasjon å kvalifisere inn 5 plasser til VM. Den sportslige ledelsen i Cykleforbundet har kommet frem til at de sender 4 ryttere.

– Vi har hatt en grundig vurdering av alle aktuelle kandidater. På bakgrunn av dette har vi kommet frem til at en femte syklist sannsynligvis ikke vil øke våre sjanser for et toppresultat i Richmond nevneverdig, sier sportssjef Hans Falk.

– Vi ser at jentene har tatt et steg opp siden i fjor og at de fire rytterne som er tatt ut utfyller hverandre bra. Det gjør oss optimistiske og vi tror på et bra resultatet i Richmond, sier Pedersen.

Med dagens uttak er den norske troppen til Richmond komplett.

Norske jenter uttatt til kvinnefellesstarten i Richmond 26. september:

Miriam Bjørnsrud, Raumer Rytter SK/Hitec Products

Emilie Moberg, Halden CK/ Hitec Products

Cecilie Gotaas Johnsen, CK Victoria/Hitec Products

Ingrid Lorvik, CK Victoria/Hitec Products

Facebook kommentarer