Mer fremgang for Rogalendingene

Sharing is caring!

Pressemelding: Mye går Rogalands vei på sykkelfronten for tiden. Med lageier Kristoff sin seier i Oman i dag kunne ikke Coop-Øster Hus prestere noe dårligere. I Frankrike var det riktignok bare 8 grader i motsetning til Omans over 30 men det la ingen demper på stemningen.

august j

Før 4. etappe i Les Plages Vendennes var laget redusert med en mann da Fredrik Galta ble syk og valgte å ikke starte. Håvard Blikra følte seg heller ikke pigg etter start og sto av. På toppen av det hele veltet Krister Hagen tidlig i løpet og kom ikke i gang igjen, men pådro seg ingen avorlige skader.

Dermed skulle man tro at resten av laget tok det rolig på etappen med 7 runder a 19 km – nesten som en VM løype. Gutta ville det imidlertid annerledes

Allerede tidlig på etappen, etter ca. 20 km kom Oscar Landa seg løs og lå en stund i brudd med 7 andre. De hadde på et tidspunkt over 45 sekunder men ble innkjørt. Oscar fikk likevel med seg dagens spurttrøye etter å ha gått for innlagte spurter.

Det var først mot slutten av dagens ritt at vinneren skulle vise seg frem. Akkurat som på den 2. etappen klinket August Jensen til i rundens hardeste bakke og forlot sine bruddkamerater med ca. 4 km til mål og gikk solo hele veien inn.

August Jensen er godt fornøyd og sier : «Dette er jo en veldig god start på sesongen. Med to etappeseiere og gul trøye må jeg vel si meg godt fornøyd så langt» og haster av sted til podiet.

I tillegg til Oscar og August skal vi ikke glemme at Kristian Dyrnes viste styrke da han vant spurten i hovedfeltet og sikret en flott 4. plass.

To etapper gjenstår.

Facebook kommentarer