Nibali rister på hodet av Tinkovs uttalelser

Sharing is caring!

Sammenlagtleder i Tour de France, Vincenzo Nibali, ler bsare og rister på hodet over Tinkoff-Saxos eier Oleg Tinkov som nylig sa at Alberto Contador hadde vundet det franske rittet hvis ikke han ikke hadde veltet og brutt.

– Jeg kan ikke se at Tour de France har mindre verdi etter at Chris Froome og Alberto Contador har brutt. Oleg Tinkov har sagt at Alberto ville vært i gult nå hvis han ikke hadde veltet. Vi kjenner alle sammen Tinkovs temperament, sier Nibali.

– Jeg har vunnet tid i viktige momenter av rittet som på brostein vi kjenner fra Paris-Roubaix, som er en del av italienerens forklaring på sammenlagtledelsen.

Pen seier av Majka

Lørdagens etappeseier ble vunnet av Tinkoff-rytteren Rafal Majka. På de siste kilometerne opp mot målstreken i Risoul kunne det se ut som om at den italienske Astana-rytteren kunne ha innhentet polakken og tatt sin fjerde etappeseier i rittet.

– Majka fortjener seieren. Han syklet bra. Han var også i utbrudd i går, og i dag vant han en pen seier. Jeg er glad på hans vegne, men jeg kan ikke si at jeg lot ham vinne. Jeg aner ikke om jeg kunne ha innhentet ham.

– Målet var å vinne tid til Alejandro Valverde, sier Nibali.

Nibali økte ledelsen

Det siste lykkes han med idet Nibali kom i mål presis et minutt før spanjolen fra Movistar.

Det betyd at italieneren har økte ledelsen over Alejandro Valverde til 4,37 minutter, mens franskmannen Romain Bardet (AG2R) ligger som nummer tre, 4,50 minutter etter Nibali.

Facebook kommentarer