NM Terreng Rundbane til Konnerud

Sharing is caring!

Styret i Norges Cykleforbund har tildelt NM Terreng Rundbane 2017 til Konnerud IL Sykkel. I forbindelse med mesterskapet arrangeres også ungdomsmesterskapet , samt NM for mastersklassene.

terrengsykling ncf

– Konnerud IL Sykkel er en fremoverlent sykkelgruppe som har vært med på å videreutvikle Rundbanesporten i Norge. De er kjent for sine fine løyper og gode arrangementer. De arrangerte to NorgesCupritt i mai og fikk med det viktige gjennomkjøringer. Med den arrangementskompetansen Konnerud sitter med før jeg meg trygg på at mesterskapet vil bli gjennomført på en god måte, sier Per Erik R. Mæhlum, arrangementsansvarlig i Norges Cykleforbund.

– Vi skal lage sykkelfest

– Konnerud IL Sykkel er både glad og stolte over at Norges Cykleforbund har valgt oss som arrangør av neste års rundbane-NM. Vi gleder oss til å arrangerer mesterskapet og ser frem til å lage en sykkelfest for både utøvere, støtteapparat og publikum. Alt ligger til rette for et flott mesterskap i 2017. Vi har fine og morsomme løyper, gode anleggsfasiliteter og ikke minst en entusiastisk arrangørstab med lang og god erfaring på å arrangere sykkelritt, sier leder i Konnerud IL Sykkel, Ole A. Garnvik

Mesterskapet vil bli arrangert helgen 17-18. juni 2017.

Facebook kommentarer