Nordhaug mistet ledertrøya

Sharing is caring!

Katjusja-rytteren Simon Spilak vant tredjeetappen i Arctic Race of Norway samtidig som at Lars Petter Nordhaug måtte gi fra seg ledertrøya.

spilak

Spilak og nederlenderen Steven Kruijswijk stakk fra hovedfeltet i den siste stigningen, og holdt unna for feltet til mål. Duoen kom 15 sekunder foran resten av rytterne.

Lars Petter Nordhaug hadde ledelsen i sammendraget før etappen, men slet opp den siste bakken. Han greide så vidt å henge med hovedfeltet inn til mål. Han mistet ledelsen til lagkamerat Kruijswijk med åtte sekunder.

 – Jeg hadde ikke en sjanse i dag. Jeg prøvde å følge Spilak da han gikk, men jeg har hatt vondt i kneet et par dager nå. Det hemmet meg ganske mye i dag, sa Nordhaug til TV 2 etter etappen.

Han sa videre at han begynte å bli sliten etter et meget tett løpsprogram med over 32 ritt på 41 dager, og at han ikke var særlig lysten på Spania Rundt, som han er uttatt til.

Både Nordhaug og Alexander Kristoff satt i feltet som kom til mål 15 sekunder bak Spilak. Kristoff ble nummer fire, mens Nordhaug ble nummer 38.

Rittet avsluttes i Tromsø i morgen.

Facebook kommentarer