Ny manager i Team Coop

Sharing is caring!

Team Coop Sykkel er stolte av å kunne presentere Håvard Tjørhom som vår Team Manager. Tjørhom (40) er oppvokst på Sirdal, bor på Sola, og har en mastergrad fra NIH innen coaching og idrettspsykologi for individuell idrett.

 

tjorholm

 

Håvard Tjørhom er kjent som tidligere hovedtrener i alpint og toppidrettssjef i Norges Friidrettsforbund.

Han har blant annet vært med på å utvikle utøvere som Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud. Han ble kåret til «Årets Trener» på Idrettsgallaen i 2015.

Som toppidrettssjef i Norges Friidrettsforbund i 2016, jobbet han med utøvere som Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm.

Nå er han klar til å ta fatt på nye oppgaver i en ny idrett, som «Team Manager» i Team Coop Sykkel. Hans hovedoppgave vil være administrativt, i tillegg til å bistå Magnus Børresen på det sportslige.

– Vi ser frem til å ha Håvard som en del av laget. Han har omfattende erfaring i å jobbe med dyktige idrettsutøvere med internasjonal suksess. Han er en dyktig administrator og miljøbygger, sier Jan-Erik Fjotland, General Manager.

Tjørhom ser frem til å arbeide med idrett på hjemmebane, og bidra til utviklingen av unge idrettsutøvere.

– Det er spennende å få lov til å være del av et team som konkurrerer på et internasjonalt nivå. Rytterne på laget er i en utviklingsfase, hvor de er på vei til å ta steget opp på et profesjonelt nivå. Noe som gjør det veldig spennende å kunne være en del av deres utvikling og steg på veien videre, sier Tjørhom.

 

Facebook kommentarer