Repsol Norge AS og Tour des Fjords signerer to-årig hovedsamarbeidsavtale

Sharing is caring!

Pressemelding: Repsol sikrer seg dermed rettighetene som følger med ungdomstrøyen og blir den fjerde av de fem store samarbeidspartnerne.

repsol pressekonf fjord

Administrerende direktør i Repsol Vidar Nedrebø sammen med daglig leder i Tour des Fjords Roy Hegreberg og fire av de lokale talentene som kan vinne ungdomstrøyen i 2016.
Rytterne fra venstre: Håvard Blikra Coop-Østerhus, Oscar Emil Landa Coop-Østerhus, Fredrik Strand Galta Delko Marseille Provence KTM og Sven Erik Bystrøm Katusha foran.

– Vi gleder oss over å ha Repsol med som en av de fem største sponsorene våre. Å få med oss et internasjonalt olje- og gass-selskap for de neste to årene betyr mye for oss. Oljebransjen er viktig for Norge og spesielt for regionen vår, sier Roy Hegreberg daglig leder i Tour des Fjords.

Repsol Norge AS har nylig etablert hovedkontor i Stavanger og er dermed en ny aktør i regionen. Selskapet ønsker å benytte samarbeidet med Tour des Fjords som en måte å profilere seg på og bygge nye relasjoner.

– Som hovedsponsor får Repsol rikelig med profileringsmuligheter i forbindelse med proffrittet og arrangementene våre, og med ungdomstrøyen spesielt designet for Repsol vil de vise godt igjen under hele Tour des Fjords, sier Roy Hegreberg.

– Samarbeidet gir oss mulighet til å støtte dette postive idrettsarrangementet i vestlandsregionen. I tillegg får vi markert og synliggjort at Repsol Norge er et selskap som nå har etablert seg i Stavanger og har en langsiktighet i Norge og på norsk sokkkel. Til slutt, og ikke minst, håper vi at inngåelsen av en slik avtale vil skape stolte og motiverte medarbeidere, sier administrende direktør i Repsol Norge Vidar Nedrebø.

Om Repsol Norge AS:

Repsol er et globalt, integrert energiselskap med en virksomhet som omfatter leting, produksjon, raffinering, markedsføring og forskning på og utvikling av ny energi.
Repsol driver sin virksomhet langs hele den norske kontinentalsokkelen og har sitt kontor i Stavanger.

Facebook kommentarer