Sammenlagtseier og total dominans i Frankrike

Sharing is caring!

Team Coop-ØsterHus endte opp med sammenlagtseieren, grønn trøye og tre etappeseiere da Kreiz Breizh Elites i dag ble avsluttet.

jensen vinner

– Det er et utrolig flott resultat av August Jensen som vinner siste etappe og dermed også sikrer seg sammenlagtseieren på overbevisende måte. I tillegg vinner Fredrik to etapper og laget gjør en kjempe innsats i et internasjonalt UCI-etapperitt med et veldig bra nivå, forteller sportsdirektør Roy Hegreberg.

Etter to etappeseiere til Fredrik Galta søndag og med August Jensen i ledelsen var resten av feltet interessert i å sette laget under press fra start på sisteetappen.

Guttene klarte å holde alle brudd i kort snor slik at sammenlagtlederen selv kunne angripe i finalen opp den siste bakken. Ingen av konkurrentene formådde å henge med i det avgjørende rykket og August Jensen kunne kjøre inn til en komfortabel etappeseier og en velfortjent plass øverst på pallen i sammendraget.

Dominansen i Frankrike sikrer Team Coop-ØsterHus hele 91 UCI-poeng til gavn for både laget og Norge i kampen om VM-plasser.

– Jeg kan ikke umiddelbart huske at vi har samlet så mange poeng i ett ritt tidligere. Dette lover veldig godt for resten av sesongen og ikke minst Arctic Race, som er det neste store målet, sier Roy Hegreberg.

I tillegg til etappe- og sammenlagtseier til August Jensen var det heller ikke noen som kunne true Fredrik Galtas ledelse i kampen om den grønne poengtrøyen.

Facebook kommentarer