Seier nummer fire for Kristoff

Sharing is caring!

Alexander Kristoff var sterkest i spurten og vant den tredje etappen i Tour of Oman. Seieren var hans fjerde for sesongen.

 På den relativt flate etappen var det helt som ventet at seieren ble avgjort i en massespurt. Med fraværet av Mark Cavendish og flere av de andre antatt beste spurterne i verden, var bordet dekket for den norske spurtkongen i Katjusja-laget.

Nederlandske Moreno Hofland tok annenplassen, mens Roy Jans ble nummer tre.

Kjørt inn

En utbrytergruppe fikk stikke tidlig på den 176,5 kilometer lange etappen. Det var en del uvær underveis på etappen, så syklistene hadde en noe utrivelig dag på jobben.

Mot slutten var det bare tre ryttere igjen. Brian van Goethem, Jordan Kerby og Ivar Slik. Med 20 kilometer igjen hadde trioen et forsprang på 1.25 minutter.

Van Goethem forsøkte seg med å gå solo, men ble tatt igjen av hovedfeltet med 10 kilometer til mål.

Seiersrekke

Kristoff vant også tre etapper i Tour of Qatar i forrige uke. Han seiret på 2.-, 4.- og 5. etappe. Det Kristoff har gjort i starten på denne sesongen, minner mye om det han gjorde i starten på forrige sesong.

Edvald Boasson Hagen fortsetter i både rød ledertrøye (sammenlagt) og grønn trøye (poeng). Hagen vant onsdagens etappe i rittet. Hagen vant også en overlegen seier på tempoetappen i Tour of Dubai sist uke.

Kristoff og Hagen har begge hatt en strålende innledning på sykkelsesongen.

Svein Erik Bystrøm kom i mål på samme tid som Kristoff, på en 90. plass. Han er nummer 24 sammendraget, 1.27 bak Boasson Hagen.

Facebook kommentarer