Skremmende Sky-tropp til Touren: Froome omringet av stjerner

Sharing is caring!

Chris Froome har et lag fylt med stjerner til årets Tour de France.

froome2

Regjerende Tour de France-vinner Chris Froome må unnvære sin viktigste hjelperytter fra fjorårets triumf når han denne sommeren jakter på sin fjerde triumf i verdens største sykkelritt.

Torsdag ble Team Skys lag tatt ut, og det var uten nederlenderen Wouter Poels, som i fjor spilte en nøkkelrolle for Froome.

Poels har nettopp kommet kommet tilbake i konkurranse etter at han i februar pådro seg en kneskade, og formen hans er ikke vurdert god nok for Touren.

Derimot er ryttere som spanjolen Mikel Landa og waliseren Geraint Thomas blant de åtte rytterne som skal forsøke å hjelpe Froome til seier.

Begge var i våres involvert i en voldsom velt i Giro d’Italia. Thomas brøyt, mens Landa fullførte.

Nå er begge klar til at innta nøkkelroller for Froome, som er motivert for å ta sin fjerde seier i rittet.

– Tour de France er et spesielt ritt, og det ville være helt utrolig å vinne det for fjerde gang. Det motiverer meg veldig å kunne vinne rittet for fjerde gang.

– Et hvert Tour de France har sin egen historie med forskjellige måter å erobre den gule trøya på, og forsøke å beholde den, sier Froome til lagets hjemmeside.

Team Skys lag ser i sin helhet slik ut: Chris Froome, Sergio Henao, Vasil Kiryienka, Christian Knees, Michal Kwiatkowski, Mikel Landa, Mikel Nieve, Luke Rowe, Geraint Thomas.

Tour de France starter 1. juli og avsluttes 23. juli.

Facebook kommentarer