Storlagene til Arctic Race

Sharing is caring!

Lagene til årets Arctic Race i Nord-Norge er klare. Hele 12 av lagene i Tour de France stiller til start i Harstad 13. august.

Både Alexander Kristoffs Katjusja og Edvald Boasson Hagens MTN-Qhubeka stiller som ventet til start under Arctic Race i august. Det som er vel så gledelig er å se at flere og flere av de største sykkellagene nå melder sin ankomst til verdens nordligste proffsykkelritt.

Tour de France-lagene Astana, BMC, Bora Argon 18, Bretagne-Seche, Cofidis, IAM, Lampre-Merida, Europcar, Giant-Alpecin og Tinkoff-Saxo kommer alle til start i Harstad.

Totalt 22 lag stiller til start 13. august.

Avisa Nordland melder at dette blir rekord hva gjelder Tour de France-lag. I fjor var det ni slike lag på startlisten, mens det i debutsesongen var sju TdF-lag som stilte til start.

De øvrige 10 lagene som skal tråkke i vei langs vakker natur i Nord-Norge er Sparebanken Sør, Novo nordisk, Coop Øster Hus, Fixit.no, Joker, Ringeriks Kraft, Frøy Bianchi, United Healtcare, Cult Energi og Topsport Vlaanderen.

Arctic Race starter i Harstad og tar seg videre via Evenskjer, Setermoen, Finnsnes og Målselv før det hele avsluttes med fjerde og siste etappe i Narvik.

Facebook kommentarer