Team Coop håper på NM-medalje

Sharing is caring!

Knapt er den norske sykkelsesongen kommet i gang etter korona-pausen før de første NM-medaljene skal deles ut i tempo-disiplinen på lørdag. Team Coop er klar med blant andre fjorårets sølvmedaljevinner.

knitten tempo 20 1

 

Av TEAM COOP

I fjor overrasket Iver Johan Knotten de fleste da han som klubbrytter tok sølvmedalje på NM-tempoen rett foran Edvald Boasson Hagen. I år representerer han Team Coop og skal forsøke å gjenta bragden fra 2019 på lørdag, når den norske sykkeleliten skal kjempe om medaljene på en 35 kilometer løype ved Larvik.

– Jeg har stor tro på at Iver kan få til et toppresultat. Han er en av Norges beste temposyklister og vi håper på medalje. Vi har fått testet utstyret godt da vi nylig var i Danmark og testet på velodromen i Ballerup. Det har ført til noen justeringer på sittestillingen hans. Det blir spennende å se på lørdag, men nivået på tempo er høyt og det er mange raske temposyklister i Norge nå, sier Team Coops sportsdirektør Magnus Børresen.

I tillegg til Knotten, stiller Team Coop med Tord Gudmestad, Fredrik Dversnes og André Sotberg som alle er innstillet på å vise frem drakta best mulig.

– NM er en av de viktigste arenaene våre å prestere på. Det legges ofte bedre merke til når vi får resultater på norsk jord, enn at vi vinner en stor belgisk klassikker. Alle fire ryttere er i god form og kan hevde seg på lørdag. Alle kan riktignok ikke komme på pallen, men vi må uansett angripe det på best mulig måte og forsøke å komme så høyt opp på resultatlisten som mulig, fastslår Børresen.

 

Facebook kommentarer