Team Coop-ØsterHus fortsatt med i front

Sharing is caring!

Pressemelding: Ole André Austevoll kjørte en knallbra etappe i dagens brudd, mens August Jensen forsvarte den hvite ungdomstrøya.

austvoll tdf16 2

Team Coop-ØsterHus var med til å sette et positivt preg på andre etappe av Tour des Fjords, som etter en mye omdiskutert start i Bergen i dag leverte varen og var tilbake med sykkelritt av internasjonal klasse og vakre tv-bilder.

– Det var en igjen en veldig god dag for oss. Arrangøren tok flott revansj etter kaoset i går, og vi fikk Ole André med i dagens brudd. Stor ros til ham, for han var virkelig sterk gjennom hele dagen. Selv etter bruddet ble hentet med rundt 20 kilometer til mål, klarte han å være til stor hjelp for August Jensen i finalen, forteller sportsdirektør for Team Coop-ØsterHus, OlavAleksander Benjaminsen.

Dessverre ble de to Team Coop-ØsterHus-ryttere hindret en smule av en velt i finalen og kom derfor ikke helt fram for å kjempe om etappeseieren. Jensen ble nummer 16 og Austevoll nummer 38, begge i samme tid som vinneren, Aleksander Kristoff. Det betyr også at August Jensen fremdeles har den hvite trøya som leder i ungdomskonkurransen.

Dessverre måtte Team Coop-ØsterHus igjen i dag si farvel med en av sine sterkeste ryttere gjennom sesongen da Krister Hagen måtte bryte underveis på grunn av et mageonde.

Fra skuffelse til glede

Toppresultat på kaotisk åpningsetappe

Det e’ så gale!

Facebook kommentarer