Tobias Foss skuffet i OL-tempoen

Sharing is caring!

 

Slovenske Primoz Roglic var sterkest og syklet inn til OL-gull i onsdagens temporitt. Tobias Foss var langt bak favorittene i OL-debuten og endte på 23.plass.

 

Foss uttalte før OL at han hadde håp om å blande seg inn blant de aller beste om han hadde en god dag, men Foss hadde åpenbart ikke dagen. 23.plassen var langt under forventningene til 24-åringen, som ristet på hodet da han syklet i mål.

– Det er et av de få løpene der jeg bare går på en smell. Det er bånn stopp, og beina er pinnstive, sier Foss til Eurosport.

Det ble startet i tre puljer, med favorittene i den tredje pulja. I den pulja var nettopp Foss førstemann ut, med medaljekandidater som Roglic, Wout Van Aert og Filippo Ganna kort tid etter.

Rigoberto Urán var raskest blant rytterne i de to første puljene og kom inn til ledelse da Foss og de største favorittene satte i gang. Det holdt bare til 8.-plass for colombianeren.

Roglic var i en klasse for seg og ledet ved de fleste passeringene i løypa. Han sikret en solid tid i mål på 55.04,19, som holdt helt inn til gull.

 

Facebook kommentarer