Trondsen og Lorvik inn til seier på Norgescup i Grenland

Sharing is caring!

Det ble seier til Trond Håkon Trondsen, Ingrid Lorvik, Sedrik Engebø Ullebø og Ingvild Gåskjenn i dagens NorgesCup åpning i Grenland SK.

trondsen

Det ble en overlegen seier til Ingvild Gåskjenn i sesongens første NorgesCup på Grenland søndag. Selv om hun følte seg litt tung i dag kjente hun at hun var den sterkeste i den harde løypen i Skien. Underveis var det ingen som ville kjøre hardt i bakkene men på siste bakken drog hun til og kjørte fra resten av juniorjentene, Det var kun 8 av seniordamene som klarte å henge på, det var 9 juniorjenter til start.

-Jeg kjenner at formen er ikke helt der den skal være, men den blir bedre utover, sier Gåskjenn.

Hun forteller at målet er å kjøre gode resultater i utlandet og det er Tour de Himmelfart i Danmark som er neste ritt ut for Gårskjenn.

I M Junior klassen var det 98 stykk til start på sesongens første NorgesCup på Grenland. Det ble kjørt hardt og lenge så det til at et brudd med to ryttere skulle klare å holde unna til mål. Feltet ble samlet like før mål og det var Sedrik Engebø Ullebø fra Sogn CK som stakk av med seieren. Han utklasset resten i den slake bakken opp til målstreken.-

– Planen var å gå i brudd i dag, men jeg bommet litt taktisk. Når feltet samlet seg var jeg ganske sikker på seier i spurten, sier Ullebø

I Kvinner senior ble det en forventet seier til Ingrid Lorvik fra Hitec Products. Det var et stor kvinnefelt i dag, men de beste kvinnene var ikke tilstede.

-Rittet gikk som planlagt, planen var å ikke gjøre så mye de første rundene. På runde 3 satt jeg fart i bakken og feltet ble redusert, sier Lorvik.

Hovedfeltet delte seg etter runde nr 3 etter hardkjørt i bakken av blant annet Lorvik. Hun fikk kamp helt inn til døren av Katrine Aalerud som ble frakjørt like før mål.

M Senior ble en kald affære for feltet hvor starten gikk i solskinn med lave temperaturer men utviklet seg raskt til snøvær og enda lavere temperaturer. Feltet sprakk opp på første runde og det ble etablert flere brudd underveis. Etter hvert fikk en gruppe på ca 8 stykk en god luke til feltet. Foss og Trondsen fikk en luke hvor Trondsen tok seieren. Det var kun 32 stk som fullførte rittet. Arrangøren forteller at temperaturen var helt på grensen av hva man kan arrangere sykkelritt i.

-Denne trøye skal jeg forsvare, sier Trondsen

K Junior

1.Ingvild Gåskjenn (Horten OCK)
2.Thea Kristine Matter (Eidsvoll SK)
3.Hanna Salminen Klæboe (CK Victoria)

M Junior

1.Sedrik Engebø Ullebø (Sogn CK)
2.Erik Ysland (Gauldal SK)
3.Iver Johan Knotten (Tønsberg CK)

K Senior

1.Ingrid Lorvik (Hitec Products)
2.Katrine Aalerud (Bryne CK)
3.Vibeke Dybwad (CK Victoria)

M Senior

1.Trond Håkon Trondsen (Team Sparebanken Sør)
2.Tobias S. Foss (Lillehammer CK)
3.Elias Spikseth (Asker Ck)

Facebook kommentarer