Valverde vant igjen

Sharing is caring!

Spanjolen Alejandro Valverde (Movistar) virker uslåelig når verdens bedte ryttere kjører den belgiske klassikeren La Flèche Wallonne.

Onsdag vant spanjolen rittet for fjerde året på rad og for femte gang.

På de siste meterne opp den beryktede Mur de Huy satte han av konkurrentene og kjørte alene over målstreken. Et veltimet angrep fra veteranen.

Sammen med resten av feltet var han for øvrig nærer på å bli snytt av Quick-Steps Bob Jungels som hadde stukket av cirka 20 kilometer fra mål.

24-åringen fra Luxembourg klarte å få et forsprang på 40 sekunder, men da han kjørte inn på den 1300 meter lange Mur de Huy-stigningen for siste gang, hadde forspranget blitt halvert

Her gikk han tom for krefter, og Jungels ble slukt av feltet.

Flere andre lykkejegere forsøkte å prege rittet.

Seks mann var lenge i utbrudd, men da rytterne første gang møtte den korte, men bratte Mur de Huy, slapp de opp for krefter og sekstetten ble like etter hentet av feltet etter 150 kilometer i brudd.

Valgren i voldsom velt

På det tidspunkt var danske Michael Valgren (Astana) utgått etter en stygg velt der han gled flere meter bortover asfalten. Dansken hadde blod i ansiktet og ble straks sjekket av en lege.

Samuel Sánchez (BMC) var uventet tidlig tilbake etter den stygge velten i Vuelta al Pais Vasco tidligere denne måneden, men den spanske veteranen gjorde ikke det store vesen av seg onsdag.

Facebook kommentarer