VM-sølv til Bøe Jacobsen

Sharing is caring!

Ingrid Sofie Bøe Jacobsen syklet inn til en fantastisk andreplass under dagens VM sprint i terrengsykling.

boe johansen

Årets VM i terrengsykling åpnet i dag med sprintkonkurranse for kvinner og menn i Andorra. Vi hadde på forhånd store forventninger til Ingrid Sofie Bøe Jacobsen som tok bronsen under fjorårets VM. Hun gikk greit videre fra prologen med en fjerdeplass, og imponerte stadig mer i finaleheatene.

– Ingrid tok seg enkelt videre i heatene og i finalen så det lenge ut som hun skulle bli nummer tre. På slutten hadde hun en enorm avslutning som gjorde at hun sikret seg sølvet. Et kjempeløp av Ingrid, sier en storfornøyd landslagssjef Eddy Knudsen Storsæter.

– Utrolig deilig

– Det er mange gode jenter til start og jeg hadde på forhånd veldig lyst å komme meg til finalen. Jeg tok et heat av gangen og visste at når jeg var i finalen kunne alt se. Hun som vant kjørte veldig bra teknisk og på oppløpet var hun litt for langt foran. Det er uansett utrolig deilig med sølvet i dag. Det var veldig morsomt å spurtslå den regjerende verdensmesteren i kampen om andreplassen, sa en fornøyd Ingrid Sofie Bøe Jacobsen etter rittet.

I finaleheatet var det hele tre sveitsere som kjempet mot Ingrid. Etter en sterk start unngikk hun heldigvis all form for taktisk langkjøring imot seg. Sveitsiske Linda Indegand syklet sterkt hele veien og kunne til slutt juble over seieren.

Topp 3:
1 INDERGAND Linda * SUI19930713 SWITZERLAND
2 BOE JACOBSEN Ingrid NOR19920106 NORWAY
3 STIRNEMANN Kathrin SUI19891022 SWITZERLAND

Facebook kommentarer