Johan Kaggestad

Sharing is caring!

 Igjen kommer Kaggestad med ukorrekte fakta.

I velkjent stil skyter han i VG på italienerne som de verste doperne og i dette tilfellet fotballlaget Juventus.

«For noen år siden» var for 20 år siden. Jeg vil betegne det «som mange år siden». Så får påstandene om at de var «steindopet» stå på gamlingens regning. Han har kanskje etterhvert fått så dårlig hukommelse at han ikke husker, eller vil huske at Juventus ble frikjent for dopingen.

Men det føyer seg inn i en rekke feilakta den gamle mannen serverer. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har irritert meg over feilopplysninger den mannen har kommet med under TV2s sendinger. Kaggestad har utviklet seg til å bli en gammel sur og bitter mann.

Kaggestad er dessuten naiv. Han mente også i det lengste at «denne mannen som hadde vært kreftpasient umulig kunne drive med sånt tull med kroppen sin». Det sa han på norsk TV fra kommentatorboksen.

Og han trente dessuten flere norske langdistanseløpere, og de hadde han vel ikke full kontroll over. Og slik som han hauset opp Lance Armstrong, kan man neimen ikke være sikker på at hans elever var rene. Men akk og ve. De var jo norske. Og da var de selvfølgelig ikke dopa.

Det kan også nevnes at en norsk rytter, som var tilknyttet Armstrongs dopinglaglag, plutselig døde under et norgescupritt av hjertestopp. Familien ville ikke oppgi dødsåraken.

På fotballbanen har han vel ikke allverden å vise til. Han var ikke akkurat suksess da han skulle være kondisjonstrener i Vålerenga.

Er det snakk om «pølsevev», som denne mannen beskriver, er ikke dette rette mannen til å uttale seg! Eller kanskje, slik som han holder på.

Facebook kommentarer