Alt som normalt i København – Oddli holder plassen

Sharing is caring!

Det legendariske Par nummer sju har overtatt ledelsen i Bilka 6-dages i København, mens det norske innslaget Anders Oddli holder plasseringen sin.

Når det gjenstår to dager av seksdagersløpet har Michael Mørkøv og Oliver Wulff Frederiksen inntatt førersetet i Ballerup arena utenfor København. Og dermed er alt som normalt at Par nummer sju er i teten på hjemmebane.

Duoen åpnet søndagen på fjerdeplassen, men da dagens konkurranser var over, var de i ledelsen.

Rutinerede Mørkøv og hans 18-årige makker kjørte stabilt og vant dysten i «omgang på tid», noe som ga ti poeng.

Da paret samtidig rundet 200 poeng – og i alt har 213 poeng etter fire dager, ble de belønnet med en ekstra runde i forhold til konkurrentene.

Reglen er slik at hver gang parrene runder 100 poeng, belønnes de med en runde på velodromen i Ballerup.

Kan tangere rekord

Belgierne Kenny De Ketele og Moreno De Pauw ble derfor dyttet ned på andreplassen, men de har like mange runder som Mørkøv og Wulff Frederiksen.

Fortsatt er alt åpent ettersom det er fem par som har like mange runder når det gjenstår to dagers av rittet.

Michael Mørkøv har vunnet seksdagesløbet sju ganger og kan med en enda en triumf i 2019 tangere legenden Danny Clarks rekord på åtte seiere.

I fjor vant Mørkøv sammen med Kenny De Ketele.

oddli 6dages koben3

Anders Oddli ligger sammen med makker Sebastian Lander fortsatt på 12. plass. De er 26 runder etter de fem parene i tet og har kjørt inn 56 poeng.

Arrangøren med forfatter Kenneth Møller Kristensen har gitt ut en bok om 6-dagesløbet, og for å lære mer om denne rittformen kan boken bestilles her.

Resultater

Facebook kommentarer