Sykkelekspressen sykkelbud satser

Sharing is caring!

Sykkelekspressen sykkelbud Bergen er landets eldste sykkelbudfirma og eneste budfirma i Norge som kun tilbyr sykkelbud. Nå satses det på lange åpningstider uka gjennom.

sykkelekhot

Sykkelekspressen sykkelbud startet i Oslo i 1993, men gikk inn i et annet budfirma i Oslo i 2001, samtidig som sykkelbudfirmaet flyttet til Bergen og ble Sykkelekspressen sykkelbud Bergen.

I sykkelbudenes gullalder på 90-tallet var det rundt 20 sykkelbud som var tilknyttet Sykkelekspressen.

Sykkelbudfirmaet har hele tiden satset på å være rimeligst, uten at det har gått utover kvalitet og leveringstid, og har de gangene media har tatt tester slått de store aktørene på tid. Blant annet i en test i Aftenposten der Sykkelekspressen sykkelbud var 12 minutter raskere fra Oslo sentrum til Majorstua.

Sykkelekspressen sykkelbud Bergen har syklet i Bergens gater, smug og snarveier siden 2002, og er i dag det eneste budfirmaet i Bergen som leverer rene tjenester, det vil si som har transportmidler som ikke forurenser, samtidig som prisnivået er langt under enn det konkurrentene tilbyr ifølge sin prisliste.

Budfirmaer som tilbyr sykkelbud, sender ikke alltid sykkelbud selv om kunden bestiller det. Derfor er man ikke garantert rask og miljøvennlig transport. Hos Sykkelekspressen sykkelbud Bergen er det aldri et problem.

I tillegg opererer ikke sykkelbudet i Bergen med skjulte gebyrer som ventegebyr på 100 kroner per tiende minutt, noe som ofte kan skje når man må vente på diverse kontorer, eller fakturagebyr. Da kan budturen ofte bli dyr.

Noe annet som ofte gjør badeturen dyr, er hvis man har behov for transport etter klokken 16 eller helger. I Bergen får man da et forurensende kjøretøy på døren, gjerne med et påslag på 100 prosent på prisen.

Sykkelekspressen tilbyr sykkelbud med sine store kasselignende ryggsekker mandag til fredag kl. 9-22 og i helger fra 16-22 uten noe tillegg i prisen.

På grunn av de store bagene som er varme- og kjøleisolert, tilbys det også innkjøp av alle slag.

For å spare dyre utgifter med ansatte på en sentral og for å holde en lav pris, tas ordre imot på e-post post@sykkelekspressen.no. Man får deretter en bekreftelse på at ordre er mottatt, og mottaker har sendingen på maksimum en time, men som regel raskere.

Facebook kommentarer