Borgersen avsluttet med andreplass

Sharing is caring!

Reidar Borgersen (Team Joker) ble med på dagens lange brudd på den avsluttende etappen av Tour Alsace og tok andreplassen på etappen.

203

Borgersen var fornøyd selv om han til slutt måtte se seg alått av Jan Brockhoff fra Giant Shimano.

– Jeg er veldig fornøyd med at jeg klarte å kjøre meg opp til bruddet i dag. Det kostet litt, men kom raskt inn i gruppa der framme. Det tok lang tid før vi fikk noe særlig avstand til feltet, men etter hvert klarte vi å få en skikkelig luke. Vi var en stund 5 ryttere inkludert Emanuel BUCHMANN (101) fra det tyske landslaget. Han lå bra an i sammendraget, men slapp seg ned igjen til feltet. Da fikk vi 4 andre gå, sier Borgersen til Team Jokers hjemmeside.

-Vi var alle innstilt på å kjøre, så gruppa samarbeidet bra. Spesielt Maxim Pokidov (244) fra Itera Katusha, han kjørte knallhardt i dag. Jeg prøvde å kjøre smart for å ha igjen litt til avslutningen. Jeg kunne nok kjørt hardere, men samtidig kunne vi ikke lurekjøre mye hvis vi skulle holde unna. Et par ganger hadde vi litt problemer. Først kjørte dommerbilen feil i ei rundkjøring og Pokidov ble med. Da ventet vi litt til han var oppe igjen. Så fikk jeg en punktering, og på nytt ventet de andre slik at jeg kom meg opp tilbake i bruddet. Så ga vi gass, og kjørte opp igjen avstanden.

Facebook kommentarer