De norske langt etter i Sveits

Sharing is caring!

Lampre-rytteren Kristijan Durasek vant den andre etappen av etapperittet Sveits rundt.

durasek

Lampre-syklisten Kristijan Durasek angrep på den siste kilometeren og vant den andre etappen av etapperittet Sveits rundt søndag.

Den 161,1 kilometer lange løypa med start og mål i byen Risch-Rotkreuz ble ikke uventet en kamp mellom sammenlagtfavorittene. På den siste kilometeren gjorde kroatiske Durasek et overraskende angrep og holdt unna helt til mål.

Katjusja-rytter Daniel Moreno tok andreplassen, mens Treks Julián Arredondo ble nummer tre.

En gruppe på ni ryttere kom sammen inn på den siste kilometeren. I den satt blant andre sammenlagtleder Tom Dumoulin. Nederlenderen vant lørdagens prolog og beholdt ledertrøya også etter søndagens etappe.

I gruppen av sammenlagtfavoritter som viste muskler søndag satt også danske Jakob Fuglsang og Sky-rytter Geraint Thomas.

Alexander Kristoff klarte som ventet ikke å blande seg inn i kampen om seieren. Han kom i mål sammen med de øvrige sprinterne og var slått med nesten 16 minutter av teten. I den samme gruppa satt Lars Petter Nordhaug.

Som på lørdagens prolog ble Vegard Breen best av de norske. Lotto Souldal-rytteren tråkket inn til 78.-plass, slått med drøye sju minutter av Durasek.

Facebook kommentarer